MRK Loznica, u kolu 05. PRL Zapad , u hali Lagator, u subotu 30.10.2021 godine , sa početkom u 19:30 časova, dočekuje ekipu Arilje iz Arilja. U dosadašnjem delu prvenstva gosti nisu osvojili ni bod i nalaze se na začelju tabele. Loznica je sticajem okolnosti odigrala samo dve utakmice, obe pobedila i sa četiri boda trenutno se nalazi na trećoj poziciji tabele prvoligaškog Zapada.
Šta očekuje od nastupajuće utakmice, govori jedan od mlađih igrača od kojih se očekuje da ove sezone daju značajan doprinos rezultatima kluba, Miodrag Lakić :
“ Naš cilj je ove sezone jasan a to je prvo mesto. Svi smo svesni da se do tog cilja dolazi pobedama, U prve dve utakmice imali smo 100% učinak. Siguran sam da ćće postotak uspeha biti isti i nakon utakmice sa Ariljem. Svesni smo da su svi motivisani kad igraju protiv bolje ekipe a pogotovo protiv ekipe koja ima šampionske ambicije, pa će i gosti doći u istom raspoloženju. Ekipa Arilja je za mene velika nepoznanica. Bez obzira na to ako damo svoj maksimum i uđemo odgovorno u utakmicu ni pobeda neče izostati „.
U ostalim susretima sastaju se:
Užice – Metalac, subota 20:00
Ub 2-Beli Anđeo, nedelja 16:00
Šamot 65  2 – Mačva, nedelja 13:30
Utakmica 05. za žene Sedmerac – Ork Loznica odložena je na zahtev RK Sedmerac
Slobodna je ekipa Loznica Grad

Оставите одговор