SPORTSKI VIKEND Teška gostovanja, šlager u Klupcima

0

Ovog vikenda pčekuje nas dosta sportskih događaja naših sportskih klubova.

Fudbaleri Loznice gostovaće u Novom Sadu gde ih očekuje veoma teška utakmica sa ekipom Mladost GAT. Noosađani se nalaze u vrhu tabele sa samo tri boda manje od prvoplasiranog i ovo mesto ih vodi direktno u Superligu. Loznica, koja je dobro startovala ovog proleća neće ići sa belom zastavom u Novi Sad. Pokušaće Duško Obadović da napravi taktiku kako bi nastavio sjajan niz. U rošlom kolu Loznica nije odigrala svoj meč sa ekipom IMT pa ima utakmicu manje. Loznica se nalazi na 8.mestu sa 33 boda.
-U dobrom smo ritmu, želimo ga nastaviti. Znamo protiv koga igramo i spremni smo za mnogo veće poduhvate od ove utakmice. Mladost igra odličan fudbal a mi baš volim sa takvim ekipama da se nadmećemo. Sigurno je da će biti dobra utakmica a znamo da će vetar u leđa da imamd naših Solunaca – kazao je zamenik kapitena Loznice Nikola Milinković.
Utakmica Mladost GAT – Loznica igra se u nedelju sa početkom u 14:00
Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite odmah informisani.

Još jedna zeleno-bela ekipa imaće teško gostovanje ali za razliku od fudbalera oni su favoriti u ovom meču. Rukometaši Loznice gostovaće u G.Milanovcu u subotu od 19:00 gde će pokušati savladati domaću ekipu ka cilju ulaska u viši rang.

Poslastica vikenda biće odigrana u nedelju u Klupcima. Tamo će se sastati ekipe Radničkog i Rudara iz Brasine. Ovo je derbi 17 kola Mačvanske okružne lige. Dve ekipe u vrhu tabele sa samo 1 bodom razlike. Veoma pojačani Klupci ove zime razočarani što su samo bod doneli iz Crne Bare, najavljuju renesansu pred svojom publikom u novoj derbi utakmici.
Radnički-Rudar nedelja 14:30 Klupci

 

Оставите одговор