Uz malo lošiji pristup u odbrani ipak lagano do bodova

0

Rukometaši Loznice ostvarili su novu pobedu u PRL Zapad. Pobedili su ekipu Ub 2 rezultatom 39:35 (19:13). Očigledno posle velike pobede u Valjevu u prošlom kolu došlo je do malog opuštanja.

Uroš Stević : Malo lošije smo ušli u utakmicu. Koncentracija u odbrani bila je na niskom nivou i igrali smo jako opušteno. Igrali smo prvi deo meča po sistemu toplo hladno i tako sve do 41. minuta kada smo uspeli da ostvarimo maksimalnu prednost, 30:19. Onda je trener polako počeo da daje šansu mlađim igračima koji su dozvolili borbenim igračima sa Uba da na kraju smanje našu prednost na podnošljivih 39:35 „.

Branko Marković : “ Pobedili smo lagano. Igra u odbrani nije bila zadovoljavajuća i na tome treba raditi u narednom periodu jer nam je odbrana ionako lošiji deo ekipe. Moramo se mnogo više truditi u odbrani jer iz nje kreće sve. Mlađi igrači su dobili priliku. Neki su je iskoristili a neki ne „.

Bojan Cvijić : „Dobro smo odigrali danas. Ubljani su solidna ekipa. Vodili smo non stop a takođe je bitno da su svi ulazili u igru, kako igrači tako i golmani „.

Mateja Lakić , igrač utakmice : “ Malo smo slabije ušli u utakmicu a i malo podcenili goste. Trebalo nam je neko vreme da se zagrejemo i uđemo u ritam. Igrao sam solidno do pred kraj utakmice kada mi je ponestalo snage a i bol u prstu me je sprečio da odigram celu utakmicu u dobrom ritmu „.

Оставите одговор