Igra se peta utakmica, Loznica POBEDILA u veličanstvenoj atmosferi (video)

0

Futsaleri Loznice uspeli su teškom mukom da stignu do pobede nad ekipom FON Banjica rezultatom 3:2. Veličanstvenu atmosferu napravili su u dvorani Lagator navijači obe ekipe. Prelepom ambijentu nisu odolele ni sudije koje su i ovaj put bile na strani gostiju sa Banjice ali ne u tolikoj meri koliko u predhodnim utakmicama. Ipak se radilo o dva naša najbolja internacionalca koji nisu podlegli nekim pritiscima od strane pojedinaca. pa zato verovatno njih dvojica neće suditi odlučujući peti meč. Orilo se u dvorani Lagator ali i  u Intermecu, gde je Rajko držao slovo. Utakmici u Lagatoru prisustvovali su predsednik Bojan Pavićević i selektor futsal reprezentacije Dejan Majes.

Poveli su gosti da bi Loznica izjednačila, pa su gosti vodili 1:2 na poluvremenu a Loznica je u drugom delu meča uspela da napravi preokret za pobedu.

Loznica je dobila taj pobednički mentalitet Marka Perića koji može mnogo da znači u petom meču. Iscrpljujućih pet utakmica može biti na strani mlađe ekipe Loznice ali Loznica nema Rajka !

Da podsetimo da se peti meč igra u sredu u Beogradu na Banjici, očekujemo karavan navijača iz Loznice da se uputi na ovu utakmicu i pomogne Perićevoj ekipi da napravi čudo ali stvarno čudo.

Оставите одговор