Elite round Futsal Champions League održava se u Lisabonu gde nastupa predstavnik Srbije KMF Loznica Grad.

U prva dva meča doživeli su visoke poraze od ekipe Sportinga i Anderlechta. Nije sramota izgubiti od ovakvih ekipa, dešavalo se to i mnogo većim klubovima od Loznice.

Predstoji još jedan meč protiv Mađarskog predstavnika Haladasa koji po igri želji i volji liči na onu ekipu Loznice od prošle godine u Italiji. I oni su izgubili oba meča ali su ostavili veoma dobar utisak. Nisu respektovali ni najmanje Sporting niti Anderlecht, pokazali su želju volju ali i znanje na obe utakmice. Drčnost i spremnost da se pobiju za svaku loptu, uigrane kombinacije kod prekida i dobra igra sa igračem više krasili sunih na dosadšnjim utakmicama.

Biće teško Loznici na meču koji se igra u nedelju sa početkom u 16h. Božović mora nešto da promeni i iz svakog igrača izvuče maksimum da bi stigao do povoljnog rezultata. Futsalerima je podrška potrebnija više nego ikad. Moraju u svojim glavama shvatiti da svaka utakmica donosi nešto novo i da je nova priča u njihovim životima. Velika stvar je to što Rosić prihvata odgovornost za poraz ođ Anderlechta i ako je pored Vulića pokazao najviše do sad na turniru.

Posle Lisabona biće dosta vremena kako bi se sumiralo sve od leta do danas. Videćemo gde smo bili a gde smo sad i kakva nam je budućnost.

Оставите одговор