Brazilci rešetaju, nerešeno u Tuzli

0

Nekompletna Loznica odigrala je pripremni meč u Tuzli protiv Slobode nerešeno 3:3

Veliki broj naznaka video se sinoć u Tuzli da će ovo biti sjajan tim. Da ! Baš kao što smo videli letos da će tim biti katastrofa.

Trener  Perić je dao šansu svim raspoloživim igračima i golmanima. A u samo jednoj utakmici protiv Slobode videli smo više futsala nego protekle cele jeseni. Organizovane akcije, prekidi, potezi, sve što krasi ovu magičnu igru.To je Loznica, ona šampionska, još bez četiri standardna igrača.

Golove za Loznicu postigli su novajlije iz Brazila, Lenon 2 i Felipe 1 gol. Korpulentni pivot Lenon je odličan igrač ali nespreman potpuno, ima neverovatno dobar šut i osećaj za gol.

Felipe Da Silva Pinheiro

Drugi Brazilac koji stigao nekoliko dana posle trenera Perića, Felipe Da Silva Pinheiro je futsaler pa da ne preteramo možda najbolji Brazilac koji je ikada igrao u Srbiji. Konačno posle mnogo promašaja u dovođenju, stigao je igrač visoke klase. I on ima problem nije potpuno fizički spreman pa oba Brazilca čeka pakleni rad u tom segmentu. Kada budu dostigli nivo spremnosti drhtaće futsal Srbija od njih.

Lepa vest je da će ekipi da se pridruži Đorđe Rosić koji je posle detaljnih lekarskih pregleda dobio dozvolu da se vrati na teren.

Оставите одговор