Odbojkaški vikend – najava utakmica

0

Nakon dva poraza u prva dva kola, oba na gostovanju, prvo u Futogu i drugo u Kraljevu, odbojkaši Loznice, u hali Lagator, u nedelju, u 15 časova, dočekuju ekipu Kosovske Mitrovice. Obe ekipe su u dosadašnjemdelu prvenstva osvojile po bod,s tim da Kosovska Mitrovica imautakmicu manje.Biće to prilika da loznički odbojkaši zabeleže prvu pobedu i upišu prve pobedničke bodove na svoj konto.

 O odbojkaškom vikendu, koji je pred nama, govori trener Zlatomir Sretenović.

“ Prvi poraz, u Futogu, manje više je očekivan. Ovaj drugi, nakon prednosti od 2:0 u setovima u našu korist, bio je neočekivan. Jesmo oba dobili na razliku ali smo ih dobili odličnom igrom. Ekipa Ribnice je mlada poletna a protiv nas su igrala i četiri igrača koja igraju za prvi tim Ribnice. Treći set u odbojci je obično presudan i nije ga lako dobiti iako ste već osvojili prva dva. Kada su dobili treći set, igrači Ribnice su dobili krila i u naletu su dobili i četvrti set. U petom setu kada smo ostali bez blokera zbog povrede, što nas je poremetilo znatno, nosili smo se egal do promene strana. U finišu utakmice smo pali i domaćin je sa 15:10 dobio peti set i pobedio. Prvenstvo je dugo, Liga je izjednačena. Tri ili četiri vezane pobede  mogu znatno da promene položaj na tabeli.

Kosovska Mitrovica je ove sezone napravila dobru ekipu. Neki igrači koji su trebali da dođu kod nas, otišli su kod njih zbog povoljnijih finansijskih uslova. Imamo dobar skor sa njima. Tradicija i domaći teren su na našoj strani i idemo na pobedu“.

U ostalim utakmicama kola 03. igraju se sledeći mečevi:

30.10.2021.

Šumadija – Ribnica 2

Kulpin – Banat

MOK Topličanin 97 – Vojvodina 2

Bečej – Železničar

Futog – Užice

Odbojkašice Proletera, u lokalnom derbiju, sastaće se u Malom Zvorniku sa istoimenom ekipom. Meč se igra u subotu, 30.10.2021 godine u 19 časova.

„ Ekipa Malog Zvornika je ove sezone novajlija u Ligi. Iskusna su ekipa .Problem im je što ne treniraju kompletni jer ekipu uglavnom čine studentice koje samo dolaze na utakmice. Mi smo mlada ekipa, bez puno iskustva, često nekompletna zbog povreda. Izjednačenog smo kvaliteta i očekujem pet setova, tešku i neizvesnu utakmicu sve do poslednjeg poena“.

U ostalim utakmicama kola 03. igraju se sledeći mečevi:

Avala – Šabac

Lucky Star – Mladi Radnik

Smeč SV – Ribnica

Оставите одговор