Lazar Trifunović : Dajemo šansu mladima

0

Odbojkaši Loznice su ovog vikenda gostovali u Užicu gde su doživeli poraz od domaće ekipe Užice rezultatom 3:0 . Raduje igra mladih lozničana ako se zna činjenica da su utakmicu odigrali golobradi dečaci rođeni 2004/2005 godinu.

Jedan od iskusnijih a tek ima 21 godinu Lazar Trifunović, govori o utakmici a ponešto i o sebi:

“ U sport sam ušao preko aikida koji sam na početku svoje sportske karijere trenirao. 2013 godine sam prešao na odbojku jer mi se svidela dinamičnost ovog lepog sporta, veća čar koju pruža. Odbojka je kolektivni sport gde postoje uslovi za lepo druženje. Moje ambicije su da napredujem iz sezone u sezonu, da budem sve bolji i bolji a najveća mi je da uvedem Loznicu u Super ligu kao deo ekipe. Studiram Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Volim sport a treniranje me baš ispunjava. Ponekad volim da izađem sa društvom jer uživam u društvu prijatelja i lepih devojaka.

Utakmicu u Užicu smo počeli loše da bi se iz seta dizali. Nastupili smo u izmenjenom sastavu čiji su većinu činili momci generacijke 2004/2005, tako da smo na ovoj utakmici prvi put probali novu formaciju. Pored toga bili smo oslabljeni neigranjem kapitena ekipe koji se povredio na predhodnoj utakmici. Nismo uigrani u novoj formaciji i to bio jedan od glavnih problema. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Dajemo šansu mladima a mi stariji smo tu da im pomognemo iskustvom i znanjem „.

Оставите одговор