U subotu svi u Lagator : Podržite košarkaše, odbojkaše i odbojkašice

0

Prvi deo takmičarske sezone 2021/2022 godine završen je za futsalere, rukometaše, rukometašice i fudbalerke dok košarkašima, odbojkašima i odbojkašicama preostaju još tri kola do spuštanja zavese na jesenji deo takmičenja.

Futsaleri su izvanredno igrali i na kraju prvog dela prvenstva zajedno sa ekipama FON-a i Vranja dele prvo mesto na tabeli.

Rukometaši su trijumfalno završili jesenji deo prvenstva ostvarivši sve pobede koje su im donele prvo mesto na tabeli i četiri boda prednosti u odnosu na prvog narednog na tabeli.

Fudbalerke ŽFK Loznice su ostvarile odlično drugo mesto tik pored jesenjeg šampiona ekipe Borca sa kojom se sastaju odmah u nastavku prvenstva i eventualnom pobedom mogu ostvariti cilj za ovu sezone a to je plasman u viši rang.

Rukometašice ŽRK Loznice Grad i ORK Loznice u okviru PRL Zapad, po okončanu utakmica prvog dela prvenstva, zauzele su treću, odnosno četvrtu poziciju na tabeli. U ORK Loznica zadovoljni su postignutim plasmanom. ŽRK Loznica Grad, obzirom na visoke ambicije nije ostvario planirane rezultate tako da im preostaje da u nastavku takmičenja poprave greške iz prvog dela.

Svi ovi rezultati su, pored ostalog, postignuti uz pomoć vernih navijača. Kad igrači osete huk sa tribina  dobijaju dodatnu snagu i motivaciju za pobedu, raste adrenalim i često pružaju mnogo više od svojih mogućnosti. Loznica je grad sporta u kojem žitelji vole da dođu na sportska borilišta i da navijanjem i podrškom svojim ljubimcima učestvuju u njihovo pobedi koja jednim delom pripada i njima.

Košarkaši Loznice u subotu u Lagatoru dočekuju ekipu Studenta BB iz Bajine Bašte. Veoma bitna utakmica za lozničane jer bi pobedom široko otvorili vrata play off-a. Posle izuzetno lošeg početka, lozničani su smogli snage i hrabrosti  da u poslednje četiri utakmice zabeleže četiri pobede. Još malo ih deli do velikog uspeha i plasmana u play off.

Zato molimo sve ljubitelje košarke i sporta uopšte da u subotu u 18 časova dođu u što većem broju u Lagator i da zdušnim bodrenjem košarkaša Loznice budu njihov šesti igrač na parketu i da im daju potreban vetar u leđa koji će ih dovesti do pobede i zajedničkog slavlja sa vernim navijačima.

To momci trenera Danila Negovanovića sigurno zaslužuju.

Na isti načim u subotu treba bodriti mlade odbojkaše Loznice da ostvare prvu pobedu u prvenstvu a u nedelju odbojkašice Proletera u meču sa Mladim radnikom.

Poštovani navijači Vi ste na potezu.

Оставите одговор