Košarkaši Loznice, u okviru kola 03.Prve regionalne lige Zapad, gostovali su u Bajinoj Bašti gde su poraženi od ekipe Studenta rezultatom 66:62.

Dva dana nakon poraza je dovoljno da se utisci sumiraju. Igor Đuković, jedan od najboljih košarkaša Loznice u ovoj sezoni, ovako je prokomentarisao igru lozničana:

‘ Izgledali smo mnogo bolje nego protiv Ivanjice. Imali smo dobar, fajterski pristup utakmici. Student je veoma dobra ekipa o čemu govori da ih je Metalac eliminisao u Kup-u Srbije jedva. Odbranu smo odigrali muški, na mali broj poena. Dva minuta pre kraja vodili smo sa 62:60. Onda je domaćin zaigrao agresivno u odbrani, publika se digla na noge i bučno bodrila svoju ekipu. Nas je stigao umor jer imamo mali broj igrača u rotaciji. Kad smo stali Marojević, Bojkovac i ja, nije bilo nikog drugog ko bi se suprostavio protivniku. Rezultat toga je samo šest postignutih koševa u poslednjoj četvrtini i poraz u konačnom zbiru od 66:62. Idemo dalje. U subotu igramo protiv Šapca u Lagatoru. Ne poznajem tu ekipu. Mi uvek idemo da pobedimo i verujem da ćemo to i ostvariti „.

Ostali rezultati kola 03.

Ivanjica – Zlatar 100: 72

M015 – Priboj 135:92

Miloševac – Crnokosa 124:64

Tabela:

M105, Ivanjica, Student po 6, Mileševac 5, Loznica 4, Zlatar, Priboj, Crnokosa po 3,

Оставите одговор