Košarkaši Loznice u kolu 05. Prve regionalne lige Zapad, gostuju u Prijepolju gde ih očekuje ekipa Mileševca. Tri uzastopna poraza sigurno nisu ono što su Lozničani očekivali pre početka prvenstva. Ono što je ohrabrujuće za lozničane je činjenica da su uprkos porazima, u poslednje dve utakmice, protiv Studenta i M105, pružili dobre partije, ali su, pre svega zbog problema u šutu, doživeli poraze. Ekipa Mileševca trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa tri pobede i jednim porazom. U svakom slučaju lozničane čeka jedno zaista neugodno gostovanje. Biće to prilika da se napravi brejk i da uhvate priključak sa vodećim ekipama. Eventualni poraz doveli bi lozničane u nezavidnu situaciju obzirom na ambicije koje su istakli pre početkaLige.

O očekivanjima vezanim za ovu jako bitnu utakmicu, govori košarkaš Loznice, bek Luka Vasiljević :

“ Moramo pobediti ako želimo u play off. Izgubili smo neplanirano dve utakmice na našem parketu tako da izbora nemamo. Atmosfera u ekipi je i pored tri uzastopna poraza, na potrebnom nivou. Nastupićemo kompletni. Nema odustajanja već da u Prijepolju ponovimo igru kao protiv Studenta kada smo odigrali dobro. Miloševac je generalno dobra ekipa, po kvalitetu u rangu sa nama. Dosadašnjim rezultatima nisam zadovoljan ali se nadam da ćemo uspeti da budemo četvrti i ostvarimo plasman u play off.  „

Meč se igra u nedelju, 07.11.2021 godine sa početkom u 14:30 časova

Mlađe kategorije KK Loznica-015 takmiče se u okviru liga mlađih kategorija regiona Zapadne Srbije.

Trener Miroslav Samurović izlaže program nastupa selekcija KK Loznica-015 za nastupajući vikend:

“ Mlađe pionirke debituju u ligi. One su do sada trenirale po školicama košarke a ovog vikenda imaju svoj debi u Ligi. U prvom kolu igraju sa ekipom Studenta-014 iz Valjeva.

Kadetkinje igraju u Valjevu protiv ekipe KK Valjevski. Smatram da smo bolja ekipa od njih i očekujemo pobedu.

Juniorke i pionirke sastaju se sa ekipom Kraljeva. Mečevi se igraju u hali SC Lagator, 11.11.2021 godine

Оставите одговор