U šest decenija postojanja, KK Loznica je ostvario svoj najveći uspeh – plasman u “B” ligu. Čelnici kluba shvatili su ovaj uspeh više nego ozbiljno pa su u predhodnom periodu zasukali  dobro rukave, radeći na pojačanjima kako u igračkom tako i stručnom kadru. Klub se ovih dana pojačava na svim nivoima kako bi uspešno dočekali početak nove sezone.

Okosnica tima je zadržana, nove ugovore potpisali su Dragomir Marojević, Igor Đukanović i Bojan Cvijić a razgovori teku sa još nekoliko igrača. Stigla su i prva pojačanja pre svega naš sugrađanin Boško Mihailović koji je prve košarkaške korake napravio u Loznici, a kasnije je igrao koledž košarku u Americi. Prošle sezone nosio je dres KK Beko iz Beograda koji se takmiči u “B” ligi. Stigao je i onaj sjajni košarkaš Jagodine kojeg smo imali priliku videti na delu u Lagatoru, Novak Gole.

Sa igračima iz predhodne sezone,pojačanjima i onim koji su u planu kluba da dođu, košarka u Loznici dobija na značaju. Sigurno je da će dvorana u Lagatoru biti dobro ispunjena na svim mečevima jer Loznica voli košarku ali imamo i prave sportske veličine u klubu popot Gaje i Danila koji će nam doneti još veća košarkaška dostignuća.

 

Оставите одговор