Nakon neočekivanog poraza u dugom kolu na svom bunjištu od Ivanjice, košarkaši Loznice su gostovali favorizovanoj ekipi Studenta. Pre utakmice retko ko je davao Loznici bilo kakve šanse obzirom da je ekipa Studenta glavni kandidat za osvajanje prvog mesta.

Tako nisu mislili puleni trenera Danila Negovanovića koji, ne samo da su pružili žestok otpor studentima, već bili i vrlo blizu osvajanja celog plena. Poraženi su tek u poslednjoj minuti susreta rezultatom 66:62 ( 16:24. 21:21. 15:11, 14:6).

U prvom poluvremenu lozničani su igrali odlično i bili u rezultatskoj prednosti, 45:37. Očigledno je poraz u drugom kolu protiv Ivanjice vaspitno delovao na lozničane koji su u prvom delu meča prikazali odličnu partiju. U trećoj četvrtini nastavili su sa odličnom igrom ali su je izgubili sa 15:11, što je u ukupnom skoru još uvek bila lepa prednost, 56:52. U poslednjoj četvrtini kada se odlučivao pobednik, loznički košarkaši nisu bili na nivou igre iz prve tri četvrtine. U samom finišu utakmice, kad se lomio rezultat promašili su tri otvorena šuta, što je, uz 2-3 domaćinske odluke sudija, uz publiku koja je napunila halu i u tim trrenutcima se razbudila, zdušno podržavajući svoje pulene, bilo dovoljno da domaćin zabeleži pobedu 66:62.

Iako poraženi loznički košarkaši su pokazali  da je poraz protiv Ivanjice bio samo slab dan i da su kadri da se nose sa najboljim ekipama.

Momci glavu gore. Idemo dalje!

Оставите одговор