Svi u Lagator u subotu, startuju košarkaši.

0

U subotu, 09.10.2021 godine, u hali Lagator, sa početkom u 17 časova, košarkaši Loznice započinju ligaško takmičenje u okviru Prve regionalne lige Zapad – grupa B. Protivnik na startu po meri, ekipa Zlatara iz Nove Varoši.

“ Prva utakmica je uvek jako nezgodna. Igrači će biti pod pritiskom što zbog igranja pred domaćom publikom i imperativa pobede što zbog ogromne želje svakog od njih da se prikaže u najboljem izdanju pred svojim navijačima. Bez obzira na sve to, idemo na pobedu i da na pravi način započnemo ovogodišnje takmičenje. Očekujemo da nas bodre naši verni navijači, koji su to do sada zdušno činili . Očekujemo oko 500 gledalaca jer više nije dozvoljeno u skladu sa protivepidemijskim merama“- optimista je Danilo Negovanović, trener KK Loznice.

Pavle Boljkovac, rođeni Lozničanin, svojim iskustvom svakako će doprineti dobrim igrama Loznice a pogotovo će biti  velika podrška mladom naraštaju.

“ U svaku utakmicu ulazimo da pobedimo, tako da ćemo i protiv Zlatara dati sve od sebe da ih lepo ugostimo ali ispratimo u Novu Varoš bez bodova. Ove sezone imamo u sastavu dosta mladih igrača. Dobro su odrađene pripreme, odigrali smo i nekoliko prijateljskih utakmica gde smo mogli da vidimo šta je do tada urađeno a šta je još trebalo da se doradi do početka Lige. Ekipa je spoj mladosti i skustva. Imamo dobru atmosferu u ekipi, što je i najvažnije. O ekipi Zlatara ne znamo baš puno osim informacije da su i oni podmladili ekipu. U svakom slučaju, igramo pred našim navijačima i nadamo se prvim bodovim a aposle toga je sve mnogo lakše.“

Pozivamo sve ljubitelje košarke i sporta uopšte da dođu Lagator i podrže svoje ljubimce.

Ostali parovi kola 01 :

09.10.2021.

18 h, Ivanjica- Priboj

14 h M015 – Mileševac

10.10.2021.

16 h, Student BB – Crnokosa

 

Оставите одговор