Matijević pozitivan – Srbija doživela težak poraz

0

AMSTERDAM, NETHERLANDS - JANUARY 23: Team of Serbia lines up prior to the UEFA Futsal Euro 2022 group A match between Serbia and Ukraine at Ziggo Dome on January 23, 2022 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Oliver Hardt - UEFA/UEFA via Getty Images)

Taman kad se očekivao povratak u reprezentaciju Srbije posle karantina, Nikolu Matijevića zadeseo je novi peh. On je jutros na testu bio pozitivan i morao nazad u karantin. Srbija je morala ponovo oslabljena na još jedan meč bez Matijevića, Rajčevića i Lazarevića.

Srbija je poražena u meču 2. kola Prvenstva Evrope u Amsterdamu od Ukrajine – 1:6 (0:4). Sve je praktično bilo rešeno posle prvih 20 minuta igre kada su Ukrajinci uz dosta sreće došli do neočekivano velike prednosti. S druge strane Orlovi su stvorili veliki broj prilika, ali golman Čupin je branio i ono što su svi već videli u mreži. Srbija se u 3. kolu sastaje sa Holandijom 28. januara (20.30).

Ovim porazom Srbija je zakomplikovala prolazak u narednu rundu. Nalaze se na poslednjem mestu, nemaju ni jedan osvojen bod i veliku gol razliku u minusu.

 

Оставите одговор