Marko Perić : Lozničani, Hvala Vam

0

Po prvi put je loznički Lagator bio lepo popunjen. Utakmica Loznica Grad 2018 – FON izazvala je veliko interesovanje u gradu sporta Loznici. Želja da navijanjem pomognu svojim ljubimcima ali i da budu deo spektakla koji se očekivao, dovela je u Lagator preko 1000 gledalaca. Ne samo što su bili prisutni već su aktivno učestvovali u utakmici, navijanjem za svoju ekipu ali su znali da nagrade požrtvovanost i fer poteze igrača obeju ekipa.

“ Žao mi je pre svega zbog publike što nismo pobedili izuzetno dobru ekipu FON-a o kojoj ne treba trošiti puno reči. Želim da se zahvalim svakom gledaocu koji je došao da nas podrži i nadam se da će se tako nastaviti i u narednim utakmicama, jer bez podrške navijača nema ni uspeha. Samo zajedničkim snagama možemo ostvariti naš cilj a to je ulazak u play off koji je predviđen za prve četiri ekipe. Atmosfera je bila kakvu bi svaka ekipa u Ligi poželela.

Sama utakmica je bila jako teška za nas jer nemamo potreban broj igrača u rotaciji za razliku od ekipe gostiju koja ima tri postave u svojim redovima. Neki kažu da nismo imali ni sreće ali svi moramo znati da se sreća zaslužuje u životu a sport je samo delić života. Sreća se zaslužuje radom, treniranjem, posvećenošću onome šta radiš. Igrali smo borbeno i do poslednjeg atoma snage, bar mi koji smo izneli teret utakmice ali to nije bilo dovoljno protiv vrhunske ekipe kakva je FON. Ne mogu svi čekati šta ćemo uraditi Kocić i ja. Moraju se više aktivno uključivati u igru i pomoći nama dvojici da mi možemo njima pomoći, sve u cilju da zajedno trijumfujemo. Na utakmici smo ispoljili već od ranije prisutnu boljku zvanu neefikasnost. Imali smo bezbroj šuteva ka njihovom golu, izglednih šansi ali ne uspevamo to da materijalizujemo. Moramo još više raditi, biti spremniji i da na utakmici svako da svoj maksimum. Svaki od nas je donekle limitiran po nečemu ali je jako bitno da da svoj maksimum u tom trenutku pa ćemo na svakom treningu raditi da taj limit kod svakog podignemo. Za nešto ozbiljnije a što je ulazak u play off potrebne su osim želje još neke stvari  .

Još jednom : Lozničani, HVALA VAM !

Оставите одговор