Kocić i Rosić pozvani u reprezentaciju Srbije

0

Futsal reprezentacija Srbije, u okviru priprema za odigravanje dve baraž utakmice protiv Belorusije, za učešće na Evropskom prvenstvu koje će se odžati u Holandiji (Amsterdam i Groningen) od 19. januara do 6. februara 2022. godine, okupiće se 11.11.2021 godine u Kragujevcu na završnim pripremama. Selektor Dejan Majes na spisak je uvrstio dvojicu članova KMF Loznica Grad 2018, Mladena Kocića i Đorđa Rosića. Kocić je već standardni reprezentativac dok je ovo Rosiću prvi poziv za nacionalni tim Srbije:

“ Čast je biti pozvan u bilo koju reprezentaciju a posebno za najdražu reprezentaciju, tim Srbije. Maksimalno ću se potruditi da slušam savete trenera i starijih igrača kao i da KMF Loznica Grad 2018 predstavim na najvišem nivou. Neizmerno sam srećan što ću imati priliku da igram za reprezentaciju svoje zemlje i nadam se da ćemo se plasirati na Evropsko prvenstvo „- prva je reakcija mladog Rosića povodom poziva za nastup za najdraži dres.

Baraž utakmice odigraće se u terminu 14/17.11.2021 godine.

Pobednik će za rivale u grupi A imati domaćina Holandiju, zatim Ukrajinu i aktuelnog prvaka sveta Portugal. Plasman u četvrtfinale izboriće po najbolje plasirane ekipe iz svake grupe.

Sastav grupa:

A : Holandija, pobednik baraža Srbija/Belorusija, Ukrajina, Portugal

B : Kazahstan, Italija, Slovenija, Finska

C : Rusija, Poljska, Slovačka, Hrvatska

D : Gruzija, Španija, Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina.

Оставите одговор