Bez milosti u Čairu, Kalča – Loznica 1:7 ( video)

0

U utakmici kola 02. Prve futsal lige Srbije, u niškom Čairu, koplja su odmerili domaća ekipa Kalča i Loznica.

Nakon početnog ispitivanja snaga, puleni trenera Despotovića su uzeli stvar u svoje ruke i pokazali da su u Niš došli sa jasnom namerom da osvoje bodove. Već u 4. minutu Kocić je nakon odličnog kontranapada doveo Loznicu u prednost od 1:0. Posle datog gola Loznica je nastavila u svom ritmu. Zatvorili su sve prilaze svom golu a iz kontranapada dolazili u gol šanse. Prvi šut na gol gostiju, domaći su uputili tek u 9.minutu. Dobru igru gostiju u 13. minutu kruniše Rosić nakon izvanredne dubinske lopte i duplog pasa. Sudbinu domaćih u prvom poluvremenu zapečatio je Marko Perić filigrantskim šutem sa oko 15 metara.

Pored  velike prednosti iz prvog poluvremena, u drugom delu meča gosti su nastavili da diktiraju svoj tempo. Domaći su pokušali igrom 5:4 da nešto urade, ali bez uspeha. U tom periodu primili su i četvrti gol nakon izvanrednog kontranapada lozničana koji je realizovao Rosić. Od tog momenta utakmica je izgubila svaku draž jer su i domaći igrači shvatili da danas nemaju šta da traže protiv razigranih lozničana. Peti gol za Loznicu postiže Avramović , šesti Kocić da bi Avramović svojim drugim golom na današnjoj utakmicu stavio tačku na ovaj meč. Domaći su u 33.  minutu iskoristili opuštanje gostiju i nakon odlične kombinacije postignu počasni pogodak.

Kalča – Loznica-grad 2018 1:7 (0:3)

Niš – Dvorana: Čair. Sudije: Bojan Milić, Aleksandar Minić i Bratislav Jović. Strelci: 0:1 Kocić u 4, 0:2 Rosić u 13, 0:3 Perić u 17, 0:4 Rosić u 25, 0:5 Avramović u 31, 0:6 Kocić u 32, 1:6 Trojanović u 34, 1:7 Avramović u 36. minutu. Žuti kartoni: Kocić, P. Pavlović (Kalča), Matijević (Loznica).
KALČA: P. PAVLOVIĆ, TROJANOVIĆ, MILOSAVLjEVIĆ, RAMADANI, STANKOVIĆ, Stamenković, Stojanović, Ilić, Stevanović, Nedeljković, Marković, Kocić, M. Pavlović.
LOZNICA-GRAD 2018: OBRADOVIĆ, MATIJEVIĆ, KOCIĆ, AVRAMOVIĆ, MILOVANOVIĆ, Perić, Krkobabić, Ristanović, Rosić, Gavrilović, Koljajić.

Оставите одговор