Igrač nedelje : Marko Avramović

0

Proteklog vikenda loznički sportisti su blistali na sportskim terenima. Futsaleri, fudbaleri, košarkaši i rukometašice su redom pobeđivali svoje rivale.

Futsaleri Loznice su u prvom nastupu na prvoligaškoj sceni savladali ubedljivo ekipu Konjarnika rezultatom 7:3 i na taj način otvorili na najsjajniji način futsal istoriju grada sporta Loznice. Jedan od najistaknutijih na terenu bio je Marko Avramović, strelac dva gola, što je bilo dovoljno da ponese naziv Sportista nedelje grada Loznice.

“ Prija priznanje ali je najvažnije da smo pobedili. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Novajlija smo u Ligi, imali smo veliku želju da se pred svojim navijačima prikažemo u što boljem svetlu, igrali smo pod jednom vrstom presije. Dobro smo otvorili utakmicu, brzo poveli sa 2:0 a onda našim greškama stalno ih vraćali u život. Nismo smeli da načinimo toliko grešaka, ovoga puta nas nisu koštale. Idemo dalje. Sledi utakmica u Nišu protiv Kalče sa kojom nismo do sada imali prilike da ukrstimo koplja. Po našim informacijama radi se o korektnoj ekipi ali nema opuštanja. Nadamo se pobedi“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор