U drugom kolu Prve futsal lige Srbije, na svom debitantskom prvoligaškom gostovanju, puleni trenera Stefana Despotovića, u Nišu su zabeležili ubedljivu pobedu nad ekipom Kalče rezultatom 7:1.

Komentar postignutih rezultata kola 02. dao je trener Loznice, Stefan Despotović:

Kalča – Loznica

Pre svega dobro smo analizirali sve segmente igre protivnika. Takođe, uspeli smo da ispravimo greške iz utakmice sa Konjarnikom u smislu da ne činimo greške kojim bi vraćali u život protivničku ekipu. Sve smo raščlanili na segmente i ništa nismo prepustili slučaju. Bili smo uvek na oprezu bez obzira na rezultat. Tačno smo znali gde treba da budemo koncentrisani, gde agresivni a gde pametni. Celu utakmicu smo kontrolisali, nismo dozvolili protivniku da uradi bilo šta što bi ugrozilo našu pobedu. Igrali smo odgovorno, disciplinovano, pametno. Igrači su ispoštovali u potpunosti što se od njih tražilo i rezultat je morao da dođe.

Bečej – Konjarnik  5:0,

Bečej je bio favorit što je i dokazao na terenu.

Ivanjica – Novi Pazar 5:8,

Možda malo iznenađenje jer je Ivanjica jako neugodna na svom terenu. Međutim iskusna ekipa Novog Pazara , prošlogodišnji finalista play off-a, vicešampion države je pobedom potvrdio visoki rejting.

Zemun Samo pravo – Vranje 3:6  

Iako je Vranje bilo favorit malo iznenađenje obzirom da je Zemun igrao na svom terenu.

Fon – Winter sport  6:1

Očekivana pobeda šampiona. Uvek kad igraju oni su favoriti protiv bilo koje ekipe.

Оставите одговор