ĐORĐE ROSIĆ Najtalentovaniji Srbin prešao u Osasunu

0

Reprezentativac Srbije, jedan od najtalentovanijih futsalera u Evropi Đorđe Rosić, novi je član španskog kluba Osasuna Magna. Rosić je karijeru započeo u ekipi Kolorado GM a potom je igrao u Ekonomcu. Poslednje dve sezone poroveo je u Loznici gde je svoj talenat brusio pored Marka Perića. Bio je kapiten omladinske reprezentacije a od prošle godine standardni je reprezentativac u nacionalnom timu Srbije.

Veliki uticaj na razvoj karijere Rosića imao je svetski šampion Aleksandar Lekić koji je imao invidualne fitnes treninge sa Rosićem posle čega je njegova igra dostigla najviši nivo. Odlične igre u svom klubu i dresu reprezentacije skrenule su pažnju velikih klubova na njega. Posebna priča je utakmica protiv Sportinga kad su u direktnom duelu sastali Rosić i Zicky Te, dva najtalentovanija igrača Evrope.  Mnogo veći utisak ostavio je Rosić i ako je Sporting pobedio.

Rosića očekuje težak zadatak u najačoj ligi Evrope. Njegov novi klub nalazi se na poslednjem mestu tabele gde sledi borba za goli život i opstanak u ligi. Bez sumnje Osasuna Magna dobila je jednog od najvećih igrača Evrope u budućnosti.

Rosiću možemo poželeti puno sreće u nastavku karijere, izraziti zadovoljstvo što je bio deo našeg grada i sportista za primer. Želimo ti da ovaj uspeh bude samo jedan u nizu mnogobrojnih koje ćeš  uskoro ostvariti i zapamti SAMO OPUŠTENO BUDI SIGURAN U SVOJE SNOVE I USUDI IH SE OSTVARITI !

G.Petrović

Оставите одговор