Stigao Prince Ferdinad Kanga, Loznica upalila motore (video)

0

Lozničani su danas startovali sa pripremama za nastavak sezone. U stručnom štabu došlo je do promena. Novi kondicioni trener je Bojan Stamatović koji je do skora radio sa pokojnim Miodragom Ješićem i trener golmana Dejan Bogunović. Trener Nešković već je sarađivao sa ovim novajlijama i imao značajne uspehe pa otuda i njihov dolazak u Loznicu.

Pripreme će se obaviti u Loznici i Krupnju. Odigraće 6 kontrolnih mečeva a već prvi je protiv ekipe Tuzla City. Generalna proba je protiv ekipe OFK Beograd u Loznici.

Nekoliko igrača nalazi se na probi i oni će pokuštaui da se izbore za mesto u timu. Pregovori traju sa tri proverena fudbalera a trener Nešković već sutra očekuje da će se pridružiti Darko Stanojević Cipi, povratnik iz inostranstva. Vratio se Igor Petrović iz Javora tu su još Đorđe Jakovljević igrač Lučana i najbolji fudbaler srpske lige Beograd od koga se očekuje da zablista na prvoligaškoj sceni Marko Stojanović.

Svoj potpis stavio je i mladi reperezentativac Gane ,Prince Ferdinand Kanga, koji stiže iz Portugala i igra na poziciji napadača.

Klub su napustili M.Nikolić,Dobrojević i danas iznenada Nikola Nikolić.

Оставите одговор