Saopštenje FS GRADA LOZNICA

0

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА ЛОЗНИЦА

Поштовани љубитељи фудбала,

Овим путем желимо да Вас, као што смо и обећали и најавили, упознамо са активностима и актуелностима у раду Савеза.

Наиме, дана 27.04.2022. године одржанаје Скупштина ОФС Лозница на којој су донете неке важне одлуке. Овде би истакли да је Скупштини присуствовало 30 представника-делегата, а учешће у раду су узели и Недељковић Милан, члан Градског већа задужен за спорт, Перић Славиша, председник Надзорног одбора Савеза, потпредседници Савеза Николић Зоран и Марковић Жељко као и председници струковних организација.

На првом месту, донета је одлука да нови назив Савеза буде ФУДБАЛСКИ САВЕЗ ГРАДА ЛОЗНИЦЕ, што је и била намера већ дуже време, како би се назив савеза ускладио са променом статуса Лознице из општине у град. Такође, на истој седници донета је и одлука о усвајању новог статута, обзиром на промену имена Савеза, број делегата-представника које дају поједини Клубови и струковне организације, као и усклађивање Статута нашег савеза са статутима непосредно виших инстанци: ФСС, ФСРЗС , ФСМО…

Скупштина је протекла у фер и коректној атмосфери, са конструктивним и добронамерним предлозима који су прихваћени и имплементирани у сам текст новог Статута.

Осим информација везаних за саму Скупштину, желимо да обавестимо јавност да је Општинској лиги, посвећена посебна пажња, у смислу регуларности и контроле на самим утакмицама. На великом броју утакмица контролу је вршило два а некада и по три посматрача, што је и евидентно допринело задовољству клубова и повећаном степену регуларности утакмица и самог такмичења. Такође, лепа вест за све клубове је информација да су сви они ослобођени плаћања чланарине за играче, што представља велику помоћ за њих.

Руководство савеза планира да редовно обавештава јавност о дешавањима у Савезу као и корацима који се предузимају како би се испунило све оно што је обећано и зацртано.

Спортски поздрав!

У Лозници, 04.05.2022.године

Оставите одговор