Šanta se vratio – Legendarni Hudo potpredsednik FK Loznica

0

Dve isuzetne vesti danas stižu iz FK Loznica.

Jedan od fudbalera Loznice koji je napravio veoma uspešnu karijeru Goran Šanta Aleksić vratio se u FK Loznica.

Posle internacionalne karijere po belom svetu, Aleksić se vratio u Srpski fudbal. I to tamo gde je ponikao u FK Loznica.

Nekadašnji trener Tjumena postao je tehnički direktor kluba i biće zadužen za mlađe selekcije u klubu.

Dobro je poznato da se mlađe selekcije FK Loznica nalaze ne u „blatu“ već u „mulju“, pa je vreme da se vrati nekadašnji sjaj i ono po čemu smo bili pozanti, staranju spostvenog kadra za velika dostignuća.

Velika je sreća što jedan ovakav stručnjak prihvatio poziv da dođe i radi ovakav posao u Loznici.

Šanta će kordinirati svim mlađim kategorijama u klubu, uspostaviće novi sistem rada sa igračima i trenerima. To je jedan dug i mukotrpan posao koji iskazuje vreme kako bi stigli prvi rezultati.

Sada kad pogledate ko se sve prihvatio rada u Loznici, Janjić, Obadović, Aćimović, Maksimović evo stigao je i Aleksić , može se reći „Ovako se stvara budućnost“

Druga vest je o novom potpredsedniku kluba.

Sabahudin Mehmedović-Hudo novi je potpredsednik FK Loznica.

Sabahudin Mehmedovic Hudo

Nekadašnji fudbaler Loznice, iz jedne od najboljih generacija koje je klub imao izabran je na visoko mesto u klubskoj organizaciji.

Popularni Hudo, prošao je sve mlađe selekcije kluba sa Lagatora i igrao u prvom timu. Nosio je još dres Drine iz Zvornika i SC Mannsworth ukupuno 10 godina.Pet godina je bio igrač a pet godina igrač i trener..

Danas je uspešni biznismen u Austriji, bavi se građevinom i investicijama.

Sabahudin Mehmedović već uveliko pomaže klub, zahvaljujući njemu realizovano je nekoliko projekata u klubu.

Fudbalski klub Loznica pojačava se na svim nivoima, jedan sjajan čovek već je tu, nekako se kristališe jedna generacija koja je ostavila dubok trag u istoriji FK Loznica.

Оставите одговор