Proslava titule, futsal play-off i Duško u Tutinu

0

Rukometašice Loznice odigraće poslednji meč u Prvoj ligi Srbije gde će u dvorani Lagator biti domaćini ekipi ŽRK Loznica Grad. One će na ovom meču bez obzira na ishod proslaviti titulu šampiona za sezonu 2023/2024.

Posle MRK Loznice koja je na obedljiv nači stigla sa Nedeljkovićem do Super B lige na isti način trener Kukić odveo je rukometašice do istog ranga. Več davno smo pisali da je povratak ova dva čoveka u naš rukomet veliki dobitak za napredak ovog sporta u Loznici. Samo pare godina od tada već su vidljivi rezultati njihovog rada i po prvi put uimaćemo obe ekipe u Super B ligi.

Utakmica između ŽRK Loznica i ORK Loznica igraće se u subotu sa početkom u 18h.

Futsaleri Loznice započeće finale Play-offa sa ekipom FON Banjica. Prvi meč igra se u nedelju na Banjici sa početkom u 21h. Loznici je potreban brejk u naredna dva meča kako bi za titulu odlučivale utakmice u Lagatoru. FON je u prednosti jer će biti domaćin u tri meča od mogućih 5.

Obezbeđen je direktan prenos na TV Arena Sport svih mečeva finala.

Fudbaleri Loznice igraće utakmicu 27 kola Srpske lige Zapad. Oni će gostovati ekipi Tutina u subotu sa početkom u 17h. Ekipu u Tutinu predvodiće trener Duško Obadović zbog zdravstvenog stanja trenera Janjića koji nije bio u m,ogućnosti otputovati u Tutin. Nadamo se da će Obadović uspeti da u tim unese svoj pobednički karakter i da konačno posle dugo vremena Loznica oseti slast pobede.

Već u četvrtak 23 maja na Lagatoru nas očekuje vanredno kolo kad će Loznica dočekati prvoplasirani Borac iz Čačka.

 

Оставите одговор