Posećenost za primer, gleda se Loznica u Srpskoj ligi

0

Ispadanjem u Srpsku ligu Zapad očekivalo se da Loznica ima manju posećenost nego na prvoligaškom rangu. Dokaz da je klub brend grada, pokazuje i činjenica da bez obzira koji je rang Loznica se gleda.

Veliki broj gledalaca stigao je na premijerni duel protv Takova u Klupce, njih oko 700 uživalo je u novoj pobedi Loznice.  Pune tribine i sve oko njih, imaju obavezu da Loznica mora nastaviti u dobrom ritmu kako bi podrđka bila još veća prelaskom na novi stadion.

Fudbaleri trenera Janjića igrali su sasvim dovoljno koliko im je bilo potrebno za pobedu. Nema euforije ide se meč po meč a mesta za euforiju biće na pretek.

Prvi utisci pokazuju da su iskusniji igrači pokazali koliko znače timu dok su najprijatnija iznenađenja mladi golman Mijić i odlični Radmanovac. Kapitenski na primeran način ekipu je predvodio Dragiša Komarčević koji je asistirao kod prvog gola Marinkoviću, dok je ulazak Vićentijevića potvrdio da će Obadović na njegove centaršuteve da se nadaje golova. Aleksa Vujić i Nenad Adamović dobar su izbor pojačanja treneru Janjiću. Da protivnik daje značaja Nemanji Kojiću videlo se na ovom meču gde je prilikom svakog njegovog primanja lopte bio udvajan sa dva do tri igrača.

Odbrana koju predvodi Darko Stanojević bila je potpuno sigurna na ovom meču.

Sledi teško gostovanje u Petrovcu na Mlavi gde samo ime Loznice pridaje pažnju publici. Loznica će pred najmanje 1000 gledalaca morati u borbu sa odličnom ekipom Sloge 33

 

 

Оставите одговор