Fudbaleri lozničkog prvoligaša, nakon veoma važne pobede u predhodnom, šestom kolu, protiv odlične ekipe Bačke, u sedmom kolu idu na noge ekipi Zlatibor Čajetiine koja trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli prvoligaškog karavana, sa osvojenih 7 bodova, dok je ekipa Loznice dvanaesta  sa 6 osvojenih bodova. Utakmica veoma bitna za oba rivala a ekipi Loznice bi eventualni bodovi doneli dalji uspon i zlatnu sredinu na tabeli. O predhodnoj utakmici protiv Bačke i očekivanjima od susreta sa ekipom Zlatibor Čajetine govori trener  Dragan Mićić:

                   Fitnes centar Rakić

“ Utakmicu protiv odlične ekipe Bačke  odigrali smo odlično i pobedom se vratili na pravi kolosek. Novi bodovi su doneli potrebno samopouzdanje mojih igračima, nakon ne baš dobrog početnog bodovnog salda, tako da sa vetrom u leđa odlazimo na teško gostovanje ekipi Zlatibor Čajetine.

Ekipa Zlatibor Čajetine je odlična ekipa koja daje malo golova ali malo ih i prima, pa nas sigurno očekuje jedna čvrsta utakmica, rovovska borba, na oko ne baš lepa. Utakmica je veoma bitna za obe ekipe. Na gostovanje odlazimo bez rovitih Ilića i Milinkovića , ali su svi ostali igrači orni i motivisani da pruže odličnu partiju i neporazeni se vrate u Loznicu. Verujem duboko u moje igrače i da će svaki od njih sigurno pruziti maksimum, pa se nadam da ćemo naše verne navijače dobrim vestima obradovati  sa Zlatibora. „

Utakmica 7.kola, Zlatibor Čajetina odigraće se u subotu,18.09.2021 godine sa početkom u 16 časova.

Meč će voditi:

Glavni sudija: Stefan Jeknić

I pomoćnik: Novak Novaković

II pomoćnik: Goran Šain

Četvrti sudija: Pavle Ilić

Delegat: Ivan Pešić

Posmatrač: Boško Jovanetić

 

Оставите одговор