Održana sednica IO FSS, doneto nekoliko odluka!

0

Danas je u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora FSS kojom je predsedavao Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Na sednici je doneto nekoliko odluka, među kojima se ističe pomeranje početka Superlige Srbije, koja će umesto 21. jula startovati 8 dana kasnije.

Najvažnije odluke sa sednice IO FSS:

– Usvojene su liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS. Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ).

– Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (U19), Aleksandrom Lukovićem (U18) i Jovanom Damjanovićem (U17) koji je postavljen za selektora kadetske selekcije. Za direktora sportskog sektora FSS imenovan je Miroslav Tanjga, a za Oficira za integritet Bogdan Đurđević.

– Usvojena je odluka koja se odnosi na Kalendar takmičenja FSS za takmičarsku sezonu 2023/24. Pomeren je start u Mozzart Bet Super ligi Srbije za sedam dana, odnosno 29. jul 2023. godine.

Оставите одговор