Održana redovna sednica Skupština FS Mačvanskog okruga, Stalović u IO (video)

0

 

U Bogatiću je održana redovna sednica Skupštine FS Mačvanskog okruga. Sednicom je predsedavao predsednik FSMO Dragoslav Josipović, a kao gost ispred FS Regiona zapadne Srbije bio je sekretar Nenad Kurčubić.

Skupštinskom zasedanju prisustvovalo je trideset tri od trideset osam delegata.

Na početku sednice sve prisutne delegate i goste  je pozdravio predsednik Josipović. On je predložio dnevni red koji je jednoglasno usvojen. Potom se pristupilo izboru Verifikacione komsije, overivača zapisnika i zapisničara. Posle kraće pauze, Verifikaciona komisija je saopštila da postoji kvorum i da ova skupština može da legitimno donosi sve odluke.

Prihvaćen je i usvojen finansijski izveštaj za 2021 godinu. Potom je na red  došao i najznačajniji deo skupštinske sednice, a to je usvajanje novog Statuta Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga. Ovaj važan dokument koji je u potpunosti usklađen sa Statutom FS Srbije jednoglasno je usvojen.

Posle promena u OFS Loznica, jednoglasno je usvojeno da Dejan Stalović bude novi član IO FSMO.

-FS grada Loznica poslao je kompletnu delegaciju na današnju redovnu sednicu Skupštine, to me čini zadovoljnim, da su svi koji su trebali su se pojavili na današnjoj sednici. Ono što nama sleduje na teritoriji Loznice je usvajanje statuta našeg fudbalskog saveza i promena imena gde ćemo se zvati konačno „Fudbalski savez grada Loznica“ – kazao je Stalović po završetku sednice

Preuzmite besplatno mobilnu aplikaciju InfoLo i budite odmah informisani.

 

Оставите одговор