Novi predsednik Loznice stigao u zelenoj košulji (video)

0

„Fudbalski klub Loznica želi da u narednom periodu ponovo sija Srbijom“,

Zvanično novi predsednik kluba je Željko Marković- Žabac, čovek iz sveta biznisa i nekadašnji fudbaler Loznice, čiji je plan da u narednom mandatu dođe do vrhunskih rezultata i ulaska u Superligu Srbije.
Pre nekoliko dana Vlastimir Lukić podneo je ostavku na mesto predsednika kluba a sa njim i ceo izvršni odbor. Lukić je u svom mandatu napravio ozbiljne rezultate doveo klub do četvrtfinala kupa i zauzeo 5 poziciju u prošlom prvenstvu.
Ono što će ostati upamćeno je da je klub zatekao u dugovima i da danas Loznica nema nikakvih dugova i funkcioniše kao stabilan klub. Razlog zbog čega je podneo ostavku nije poznat javnosti ali se smatra da je došlo do zamora i zasićenja.
Klub nije dizao veliku pompu oko ovoga jer je ostalo samo 15 dana do početka prvenstva, već je na miru, veoma profesionalno zakazao skupštinu.
Najveći organ kluba doneo je jednoglasnu odluku da novi predsednik kluba bude Željko Marković.

Željko Marković je ceo svoj život povezan sa FK Loznica, koji je uvek u svakom trenutku bio spreman da pomogne. Radi se o nekadašnjem fudbaleru Loznice a danas veoma uspešnom biznismenu kako u Srbiji tako i u inostranstvu.
Ono što ga je izdvojilo od dosadašnjim predsednika kluba je to da je na skupštinu došao u zelenoj košulji. Sam ovaj čin govori koliko je privržen klubu.
Marković je saopštio nove članove IO i to su: Dejan Stalović,Milan Nedeljković, Milan Krsmanović,Srđan Brkić, Slobodan Ninić, Savo Marković,
Đorđe Đukić,Đorđe Marković i Dragan Mandić.
Očekujemo da u toku ove sedmice novi predsednik kluba održi konferenciju za medije.

Оставите одговор