Lozničke fudbalerke, u kolu 7. Druge lige Zapad, u Burovcu, u subotu 23.10.2021 godine, sa početkom u 14:30 časova, odmeriće snage sa ekipom Slatke male. O očekivanjima pred ovu veoma važnu utakmicu i koliko je zadovoljan dosadašnjim igrama i rezultatima, trener ŽFK Loznica, Željko Puljezević je rekao sledeće:

“ Odlično poznajemo domaću ekipu. Imaju čvrst, odbrambeni gard tako da očekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Lepa vest je da smo posle dužeg vremena konačno kompletni tako da se nadam da ćemo se  u Loznicu vratiti sa 3 boda, koja bi nam puno značila na putu povratka u Prvu ligu.

Zadovoljan sam dosadašnjim igrama i postignutim rezultatima. Mogli smo možda da imamo i bod više, ali lopta je okrugla. Idemo dalje.

U prvom kolu bili smo domaćini Borcu. Izgubili smo sa 0:1 mada je po prikazanoj igri moglo biti i nerešeno. Bio je to derbi susret, odlična utakmica i fer igra na obe strane. Bilo je pregršt promašenih zicera sa obe strane. Gost je bio bolji u prvom delu a mi u drugom poluvremenu ali nismo uspeli da poravnamo rezultat.

 U drugom kolu u Vrnjačkoj Banji savladali smo ekipu Kraljica Marija sa 3:2. Bila je to tvrda i teška utakmica. Mogli smo ranije da rešimo susret u našu korist. Utakmica trećeg kola sa ekipom Jedinstvo iz Uba je odložena dok smo u kolu 04.bili slobodni. U petom kolu u  Užicu smo ubedljivo savladali mladu, tek osnovanu ekipu Jedinstvo Putevi rezultatom 5:0. U šestom kolu trebali smo da ugostimo ekipu Šampiona ali su oni istupili iz takmičenja. Sve mu u svemu nije loše. Nastavljamo naš pohod ka Prvoj ligi.

Оставите одговор