Fudbalski vikend – najava, Milan Ilić : Šansu tražimo u kontranapadu

0

U 17. kolu Prve lige Srbije, Loznica odlazi na megdan Inđiji, trenutno vodećoj ekipi prvoligaškog karavana. Najveće iskušenje je pred lozničanima ali i prilika, obzirom da u meč ulaze bez imperativa bilo koje vrste, da Inđiji otkinu deo bodovnog kolača koji bi im legao kao kec na desetku.

“ Utakmica u Inđiji je jako teška priča. Inđija je jako dobra ekipa, sa odličnim pojedincima poput Kovačevića i Milosavljeva koji je najbolji strelac Lige. Od 16 utakmica, 13 su rešili u svoju korist, samo jednom izgubili, od Mačve u Šapcu, uz tri nerešene utakmice, protiv Radničkog, Bačke i Železničara. Neporaženi su od sedmog kola kada ih je savladala Mačva. Imaju strašnu seriju. Nepobedivi su u poslednjih devet kola. Ozbiljna, prava takmičarska ekipa, sa odličnom odbranom i napadom. Nama ova ekipa ne odgovara. Imaju jako dobrog trenera koji u detalje analizira igru protivničke ekipe. Naravno da mi u Inđiju odlazimo bez bele zastave. Borićemo se maksimalno kao i u svakoj utakmici do sada. Da sam ja trener ekipe koja igra protiv Inđije, igrao bih povučeno u našoj polovini a šansu tražio u kontranapadima, što je igra koja nama nije nepoznata i odlično se snalazimo u takvoj taktici. Neizvestan je nastup kapitena Komarčevića „.

ŽFK Loznica je u četvrtak, 04.11.2021 godine, na stadionu Gučeva u Banji Koviljači, u zaostaloj utakmici trećeg kola savladale Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:2 .

Kadetkinje ŽFK Loznice završile su prvi deo takmičenja u okviru Ženske razvojne lige Zapad sa svih 10 pobeda i gol razlikom od fascinantnih 81:3

Оставите одговор