Loznica prva ispod crte, petarda za kraj (video)

0

Ubedljivom pobedom nad Zlatiborom (5:1), u poslednjem meču prvoligaškog karavana, fudbaleri Loznice obezbedili su 13. mesto, prvo ispod crte putnika u Srpsku ligu.

Ova utakmica se igrala u Šapcu na stadionu Mačve. Dan ranije utakmica nije mogla da se odigra u Klupcima zbog nevremena koje je zadesilo Loznicu. Ovo je poslednja utakmica koju je Loznica igrala van svog stadiona. Od sledeće sezone Loznica se vraća posle dve godine na novi stadion „Lagator“. I da napomenemo, BEZ OBZIRA KOJI RANG LOZNICA IGRALA UVEK ĆE SVOJE MEČEVE IGRATI NA SVOM STADIONU „LAGATOR“

Naredni dani pokazaće nešto više ali izvesno je da Loznica sa novim rukovodstvom i stručnim štabom nije zaslužila ispadanje. Da beše samo malo duže i još koje kolo, verovatno sad ne bi strepili i čekali reakcije drugih. Loznica ispadanjem može da se unazadi minimalno jednu godinu za onim što se očekuje a to je Superliga.

Heroji ovog proleća i ljudi koji su prihvatili klub u teškom momentu su Željko Marković i Aleksandar Janjić. Posebna priča je naš trener Janjić iz mnogo razloga, pre svega jer je pokazao ogromnu ljudsku veličinu i patriotizam prema svome kraju. Umesto da uživa u čarima Engleske ušao je u jednu nemoguću misiju i sa nikad većim emocijama u bilo kom klubu gde je radio. Ljubitelji fudbala u Loznici najsrećniji bi bili kad bi Janjić ostao, bez obira na rang takmičenja, jer znaju da je rođen za uspeh i da Loznica sa njim može daleko da dogura.

 

Оставите одговор