Loznica pobedila ali zebnja na kraju (video)

0

Ponovo smo strepeli u finišu meča na utakmici 12.kola Srpske lige Zapad. Ipak rezultat od 3:2 za Loznicu je pravedan jer su domaći bili mnogo bolji u drugom delu meča.

Dobro je Loznica otvorila utakmicu golom Filipa Obadovića u 6 min. i očekivalo se da domaći tim nastavi u tom ritmu. Situacija se menja gosti preuzimaju inicijativu sve do kraja prvog dela meča ali bez realizacije.

Ulaskom u igru Stefana Tripkovića, Loznica igra onako kako se od nje očekuje. Ima veći posed lopte i sve linije funkcionišu besprekorno. Tad su se ređale šanse i pali golovi. U 60 minutu Komarčević je solo akcijom pronašao Brkića koji sjajno centrira a Obadović glavom ponovo postiže pogodak. U 68 min Tripković majstorski upošljava kaptena Komarčevića za već visokih 3:0

Umesto kraj da se privede na miran način, Loznica od 78 min pravi dramu posle jedne greške u odbrani gosti smanjuju na 3:1 da bi u 88 iz ispravno dosuđenog kaznenog udarca smanjili na 3;2.

Morao je Nemanja Kojić iskusno da potroši malte ne celu nadoknadu pa da dobije čak i žuti karton kako bi lopta bila daleko od njegovog gola.

Sa igrom od 45 min. do 78 min. možemo da očekujemo nešto više u Čačku protiv Borca.

 

 

Оставите одговор