Komedija sudije Pančića na PLS, Loznica poražena 2:5 (video)

0

Loznica je poražena do 24 minuta kada je sudija Dušan Pančić odlučio pobednika meča Loznica-Rad 2:5

Ceo meč sudija je donosio skanadalozne odluke i time obrukao FSS i njenu sudijsku organizaciju.

Već u 14 min. nije dosudio čist kazneni udarac za Loznicu kada je Vićentijević oboren u kaznenom prostoru i ako je bio u blizini prekršaja. U 21 min. prekršaj nad Damnjanovićem nije dosuđen posle čega gosti dolaze u vođstvo. A onda 2 min. kasnije izmislio je penal za Rad koji je realizovan za vođstvo gostiju od dva razlike.

Uspela je Loznica i pored sudije da se vrati golom Stanojevića u 31 min. ali u 51. katastrofalna greška golmana Vukašinovića donela je ponovo 2 gola prednosti za Beograđane. Pančić kao da je čekao neki prekršaj Radmanovca kako bi mu dodelio drugi žuti karton, pa je priliku dočekao u 53 min kad je Loznica ostala sa igračem manje. Tad je bilo jasno da Loznica nema šta da traži na ovom meču.

Oko 800 gledalaca steklo je utisak da ukoliko Loznica ponovo priđe rezultatski Paničić će to da reši na svoj način.

Loznica je igrala dva meča na svom terenu i od mogućih šest bodova nije uzela ni jedan. Shvatamo svi da nemamo neki tim koji može nešto više učiniti. I pored toga Loznica ima veliki podršku sa tribina u Klupcima. Fudbaleri koji igraju ne zaslužuju da im neko oduzme ovako bodove, oskati tim pred prestojeće mečeve. Pored svega gledaoci ne da su se samo nervirali već su neki imali priliku uživati u jednoj fudbalskoj komediji gde glavnu ulogu igra sudija.

Pogledajte skraćeni snimak sa ovog meča i sami se uverite. A Dejan Filipović da pogleda ceo snimak meča gde će shvatiti da ovaj sudija ne treba više uzeti pištaljku da sudi ni najniže rangove a PLS da gleda samo na TV.

 

 

 

Оставите одговор