Dan nakon veoma važne pobede nad neugodnom ekipom Timoka 1919, prilika da trener Dragan Mićić sumira utiske.

“ Mislim da naša pobeda nije bila upitna. Tokom nedelje analizirali smo odlično igru protivnika .Ekipa Timoka 1919 je jako nezgodan protivnik, spremna da se nadigrava. Mi smo uspeli da im ne damo da se razigraju jer su tada veoma opasni. Imaju dobar vezni red i napadače što se može videti po broju postignutih golova u dosadašnjem delu takmičenja. Uvek smo bili blizu njihovih igrača i tako im blokirali kombinatoriku. U napadu sam tražio od igrača da ne srljaju  već da budu strpljivi i da iz minuta u minut lome protivničku ekipe. To strpljenje se i isplatilo .U drugom delu meča smo na vreme postigli prvi pogodak koji nas je malo rasteretio, smanjio nervozu i omogućio da u nastavku meča odigramo još bolje. Naša pobeda je zaslužena i bez ijedne mrlje“.

Kojim putem dalje ?

“ Uspeli smo da vežemo 3 pobede i 1 nerešen ishod i itako podigli moral i samopouzdanje. Treba u narednim danima održati ekipu na potrebnom nivou. Ne treba sada poleteti, treba ostati prizeman i sve snage usmeriti na osvajanje bodova“.

Brinu povrede…

“ Imamo dosta kadrovskih  problema od samog početka Lige. Ti problemi su sve veći. Komarčević i  Vraštanović imaju rupture miđića, Nikolića sam morao da zamenim na utakmici usled povrede. Ilić ima stomačniht egoba a Kojić je pozitivan na virus korone. Znači nam mnogo povratak Milinkovića koji je odigrao desetak minuta protiv zajećaraca. Raduje me što smo dobili novi tandem Obadović – Rajevac, koji s upostigli oba gola.Moramo se u narednim danima fokusirati da saniramo povrede tako da će sastav ekipe za utakmicu sa IMT najviše diktirati doktor ekipe“.

Sledi gostovanje uBeogradu..

“ IMT je jako dobra ekipa, za dlaku im je prošle sezone izmakla Super liga. Uprkos rovitim igračima ne idemo u  Beograd sa belom zastavom. Siguran sam da ćemo pružiti dobru igru – završava  analizu Dragan Mićić.

Оставите одговор