Semiz Aličić Pinja pobedio u finalu, Novi Pazar šampion

0

Kraj jedne od najgorih bokserskih liga u kojoj tokom sezone ništa videli nismo. Ni „B“ od boksa tokom sezone a isto tako danas u finalu Regionalne lige. Nema huka publike, nema neizvesnosti, nema meča o kojem će se prepričavati.

Da ne beše oko 50 zvanica  oko ringa, mogli bi konstatovati da je finale gledalo oko 100 gledalaca u Novom Pazaru. Novi šampion Regionallne lige je Novi Pazar koji je imao u finalu najviše boksera. Novi Pazar je pobedio Loznicu 24:2 što je katastrofalan rezultat za jedan klub renomea Loznice. Jedini koji je osvetlao obraz lozničkog boksa je Semiz Aličić Pinja. On je slavio u finalu  i postao prvak Regionalne lige u svojoj kategoriji. Na kraju Loznica je zauzela 4.mesto sa najmanje osvojenih bodova.

Sad očekujemo da kralj marketinga pošalje hvalospeve o ligi, boksu i velikom napredku. Dok slika na Areni Sport pokazuje potpuno suprotno.

Nešto treba menjati ili nekog treba menjati, bokserskog adrenalina nema niti postoji kako u Srbiji tako i u Loznici.

Sve čestitke Novom Pazaru, nadamo se da će i sledeće sezone da se takmiče a ne kao njihovi predhodnici.

Loznica za godinu dana nije imala prilike gledati boks u Lagatoru. Ukoliko se Aleksandar Risimić ne okrene ka mečevima pripremnog karaktera sa velikim klubovima u Regionu, boks će polako pasti u zaborav ako već i nije.

 

 

Оставите одговор