Od Durunge bicikl za Rastka Simića (video)

0

„Nadam se da će provozati sve po Evropi i svetu“ kazao je legenda srpskog boksa Dragan Vasiljević Durunga.

BK Loznica sinoć je priredio svečanu večeru za Rastka Simića  u restoranu Korzo povodom osvajanja vicešampionske titule na EP. Večeri su prisustvovali klupski drugovi Rastka, treneri i članovi uprave kluba. Naravno prisutni su bili i rodtelji Jasmina i Vuk Simić koji su na lep način odnegovali ovog divnog momka, vaspitanog i kulturnog za primer svima.

Ali je neverovatno koliko samo Durunga ima u sebi pedagoško delovanje na sve sfere čovekovog bića, umereno na izgrađivanje i formiranje celovite ljudske ličnosti. Pokazuje to godinama a  pokazao je i sinoć. Evo zbog čega baš bicikl.

U objašnjenju koje nam je dao, bicikl je lep poklon a Rastku će da ojača noge jer da je imao malo jače noge u finalu mogao je da nokautira Ukrajinca i ne zavisi od odluke sudija. Podsećamo da je Rastko žestoko oštećen u finalu kad su sudije dodelile pobedu Ukrajincu koji i sam nije verovao u to. Poznato je dobro zbog čega je donešena takva odluka. Sad Durunga prva boksera koji će da pokori svet i da ne zavisi od ovakih odluka sudija.

Moraće trener Nenad Vasiljević da podmaže lanac na svom biciklu kako bi ispratio Rastka na treningu.

Ovo je veoma lepa uvertira i raspoloženje za BK Loznica pred finale plej ofa Regionalne lige koje će se održati u Skoplju od 17 do 19 juna. Poznato je da Loznica uvek ima visoke ciljeve a to je šampionska titula Regionalne lige.

Pogledajte kratko obraćanje Dragana Vasiljevića Durunge.

Оставите одговор