64. Zlatna rukavica : Održani Tehnički sastanak i Žreb

0

U sali Drina hotela Royal Spa u Banji Koviljači, u utorak 14.12.2021 godine, održan je tehnički sastanak rukovodećih ljudi turnira sa predstavnicima zemalja učesnica turnira a nakon sastanka obavljen je i žreb po polovima i težinskim kategorijama.

Na tehničkom sastanku predstavnici zemalja učesnica turnira dobili su sve potrebne informacije vezane za organizaciju i realizaciju turnira, utvrđena je konačna lista učesnika i pregledana je takmičarska dokumentacija.

Konstatovano je da na turniru učestvuje 90 takmičara iz 18 zemalja. Od ukupnog broja učesnika 23 su pripadnice lepšeg pola.

Sastanak je protekao u radnoj i sportskoj atmosferi. Predstavnici zemalja učesnica turnira nisu imali nikakve primedbe, osim molbe da se za zvanično merenje obezbedi precizna vaga. Veoma su zadovoljni smeštajem i ishranom o kojoj bokseri moraju da vode puno računa da ne bi premašili dozvoljenu težinu za svoju kategoriju.

Nakon uspešnog sastanka održan je i žreb po polovima i po kategorijama. Na turniru će biti ukupno 70 borbi. Prva dva dana su eliminatorne borbe (20,17), treći dan je rezervisan za polufinalne borbe (13) dok su finalne borbe poslednjeg dana turnira (20).

Eliminatorne borbe počinju u 15 časova, polufinalne i finalne od 17 časova. Sve polufinalne i finalne borbe prenosiće uživo Arenafight sportski kanal.

Zvanično merenje je zakazano za sredu, 15.12. u 8 časova u sali Jadran hotela Royal Spa u Banji Koviljači.

Оставите одговор