Drugog vikenda meseca decembra na sportska borilišta izlaze fudbaleri, košarkaši, odbojkaši, košarkašice i odbojkašice.

Fudbaleri Loznice u subotu 11.12.2021 godine u 13 časova, na stadionu Mačve u Šapcu dočekuju ekipu Javor Matisa iz Ivanjice.

Nikola Nikolić : “ Javor je izuzeto nezgodan protivnik. Ima dosta dobrih pojedinaca. Odlikuje ga veoma čvrsta odbrana i ubojiti napad. Mi nastupamo kompletni, motivisani smo  i nadamo se pobedi“.

Košarkaši Loznice u hali Lagator, u subotu u 18 ćasova igraju jako bitnu utakmicu protiv ekipe Studenta iz Bajine Bašte.

Nikola Gavrilović : “  U naredna tri kola igramo sa ekipama iz samog vrha tabele i ishodi tih utakmica odrediće našu dalju sudbinu. Prva u nizu je utakmica protiv ekipe Student BB iz Bajine Bašte. Nadamo se da ćemo uz podršku naših vernih navijača nastaviti pobedonosni niz „.

Od mlađih selekcija KK LO-015 na teren izlaze mlađe pionirke koje u subotu u 11 časova u sali OŠ Vuk Karadžić dočekuju ekipu Studenta iz Valjeva.

Tamara Popović : “ Student je jako dobra ekipa. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu“.

Odbojkaši Loznice nastojaće da protiv ekipe Kulpina, u subotu u hali Lagator sa početkom u 15:30 časova, ostvare prvu pobedu:

Petar Lazarević : “ Kulpin jeste ekipa koja je trenutno bolje plasirana na tabeli od nas. Smatram da smo kvalitetnija ekipa i da bodovi ostaju u Loznici „.

Odbojkašice Proletera u nedelju u 14 časova dočekuju ekipu Mladog radnika iz Požarevca.

Zlatomir Sretenović : “ Problemi sa izostajanjem igračica sa treninga i utakmica i dalje traju. Nadam se da nećemo morati da igramo sa debitantkinjama u ekipi kao predhodnih kola. Pored svega smatram da možemo da pariramo ekipi iz Požarevca  i uz prednost domaćeg terena ostvarimo pobedu „.

Оставите одговор