Pregled rezultata lozničkih sportista – 20/21.11.2021.

0

Proteklog vikenda svoje takmičarske utakmice odigrali su fudbaleri, futsaleri, rukometaši, košarkaši i košarkašice, odbojkaši i odbojkašice.

Futsal liga Srbije : Loznica – Vranje, 3:2

Nikola Matijević : “ Teška ali zaslužena pobeda. Imali smo prednost od 2:0 koja je u ovakvim utakmicama ogromna ali nismo uspeli da iskusno privedemo utakmicu kraju. Dopustili smo gostima da izjednače iz dve odbijene lopte. Ipak smo uspeli u finišu utakmice da ostvarimo značajnu pobedu“.

Fudbal : Mačva – Loznica, 0:1

Miloš Nikolić : “ Odigrali smo borbeno i disciplinovano. Dobrom igrom naročito u drugom poluvremenu zasluženo smo pobedili. Bodovi iz Šapca vrede puno ali ćemo tek pobedom protiv Grafičara i Javora u zasotalim utakmicama, overiti pobedu u lokalnom derbiju“.

Rukomet : Užice – Loznica, 21 :47

Vladimir Janković : “ Još jedna pobeda u nizu. Ekipa Užica je daleko ispod kvaliteta naše ekipe tako da je trener pružio šansu mlađim igračima „.

Košarka :

Priboj – Loznica , 68:70

Luka Jeremić : U ovoj za nas izuzetno važnoj utakmici uspeli smo u nameri da pobedimo. Ova pobeda nam dosta znači jer nam daje sigurnost za drugi deo prvenstva gde ne želimo da nam se dogodi crna serija poraza kao u prvom delu.

Lo-015 –  Lajkovac , 53:29, mlađe ponirke

Lo-015 – Lajkovac, 84:46, pionirke

Odbojka : 

Vojvodina 2 – Loznica, 3:0,

Šabac 015 – Proleter, 3:2

Zlatomir Sretenović : “ Pored prednosti od 2:0 u setovima nismo uspeli da pobedimo. U trećem setu smo imali prednost od 15:10 a onda je usledio pad u igri što su domaće igračice iskoristile i na kraju pobedile sa 3:2. Pad je usledio obzirom da protekle nedelje nijedna igračica osim libera nije trenirala“ .

 

Оставите одговор