VELIKO BRAVO ZA RUKOMET ! Na kraju, derbi pripao ŽRK Loznica Grad (foto+video)

0

Žrebom je odlučeno da se baš u 1. kolu sastanu ORK Loznica i ŽRK Loznica Grad u derbiju koji je bio jedan od najzanimljivijih u ovoj deceniji. Pobedila je ekipa ŽRK Loznica Grad rezultatom 26:35

Predivan ambijen u dvorani Lagator gde je prisustvovalo oko 500 gledalaca. Devojke sjajne u oba tabora, dobar rukomet, fer plej preovladavao je kod svih učesnika i sudar dve rukometne legende Loznice, Milana Ilića i Željka Kukića.

Utakmica puna naboja i neizvesnosti, posebno u prvom delu meča koji se završio nerešeno 14:14. U drugom delu Kukić je svoju ekipu ubacio u veću brzinu što protivnik nije imao snage da stigne da bi do kraja meča napravio 9 golova razlike.

Jedno veliko BRAVO zaslužuju sve rukometašice iz oba kluba za rukomet koji su prikazale.

Posebno raduje činjenica da je ORK Loznica dolaskom gospodina Cvejića na čelo kluba potpuno zasijala u igračkom i kadrovskom smislu. Sa druge strane ŽRK Loznica Grad ono što je gradila u proteklom periodu stiže za naplatu ove sezone. Devojke nikad nisu bile spremnije i dosta su kvalitetnije u rosteru nego predhodnih godina. Nena Milanović ima recept za uspeh, videćemo jel to baš ova sezona.

Zaključak je : Sve što naš grad ulaže u sport vraća se višestruko. Ponosno je bilo gledati trideset  naših devojaka podeljene u dva tima, kako na grudima nose grb Grad Loznica.

 

Оставите одговор