Rukometni vikend – najava, Ivana Matić : Sve je u našim rukama

0
Mic po mic dođe i trenutak istine. Da se svako pogleda u oči i kaže da to je tako. Iako je sport delić ovozemaljskog života, u tom životu je sve moguće, pa tako i laži, prevare, hvalisanja…U sportu nema toga. Kad izadješ na teren ili jesi Ili nisi. Možeš da misliš i pricaš najlepše bajke ko si i šta si ali na terenu nema bajki. Postoji samo surova istina. Pobednik nosi sve a svet voli samo pobednike.
ŽRK Loznica Grad i Metalac 2015 odmeriće koplja u derbiju kola 07. PRL Zapad. Lozničanke imaju jedan poraz dok su valjevke neporažene. Da li će se gošće u svoju Loznicu vratiti na štitu ili sa njim, govori Ivana Matić, ubojiti levi bek Loznice Grad:
“ Biće to derbi polusezone. Duel dva glavna konkurenta za prvo mesto. One još uvek nisu izgubile nijedan meč, dok smo imali neobjašnjivi kiks protiv druge ekipe Medicinara. Imperativ pobede je sigurno na njima ovaj put jer igraju na svom terenu i neophodna im je pobeda. Mi smo spremne. Atmosfera u ekipi koja se godinama gradila je izvanredna. Odnosi među devojkama su divni, drugarski ne samo na terenu nego i van njega. Metalac 2015 ima nekoliko dobrih igračica sa superligaškim iskustvom kao i odličnog golmana. Naša prednost je duža klupa, veći broj igračica u rotaciji, što u ovakim teškim i iscrpljujućim utakmicama kakva će ova biti sigurno, može da bude presudno. Smatram da je sve u našim rukama i nadam se pobedi „
Utakmica se igra u subotu,13.11.2021 godine sa početkom u 18 časova.
U kolu 07. PRL Zapad, rukometaši Loznice, u petak, 12.11.2021 godine, u SC Lagator sa početkom u 19 časova, ugostiće drugu ekipu RK Ub. Lozničani imaju 100% učinak u prvih pet kola, dok su ubljani zabeležili četiri pobede i dva poraza.
Golman Vladimir Radovanović, nakon dvonedeljnog odsustva zbog infekcije covid virusom, ponovo se stavlja na raspolaganje treneru Milanu Nedeljkoviću :
“ Kao i na svaku i u ovu utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo. Nakon pobede protiv Metalca u Valjevu, atmosfera u ekipi je na vrhunskom nivou. Momci iz druge ekipe Ub-a su u šest dosadašnjih kola ostvarili četiri pobede i dva poraza što znači da ih ne smemo podceniti jer to često zna da se osveti. Ne želimo nijedan kiks do kraja prvenstva i želimo da u play off uđemo sa 100% učinkom „.

Оставите одговор