Rukometni turnir u Loznici,Kukić najavljuje još bolju Loznicu

0

Ko je poželeo rukometna dešavanja imaće priliku da u subotu 12 januara prati rukometni turnir u dvorani Lagator. Ujedno će moći videti u kakvoj se formi nalaze rukometaši Loznice, koje ovog proleća očekuje uzbudljivo takmičenje i borba za ulazak u viši rang.

Legendarni rukometaš Loznice i sportski direktor MRK Loznica Željko Kukić priredio je neke novine u timu Loznice. Po najavama gledaćemo Loznicu koja se uigrava za mnogo veće domete od ranga u kojem se takmiči.

-Trener Nedeljković dobro radi sa ekipom baš onako kako smo planirali. Momci su sjajni uigravamo se kako bi uneli novine koje se traže u najačim ligama. Samo tako možemo razviti rukometne sposobnosti kod naše dece. Sve uslove imamo da u budućnosti učinimo veliki korak i pišemo istoriju rukometa u našem gradu. Ovaj turnir je samo jedan cilj ka tom putu – kazao je Kukić

Inače Kukić je selektor rukometne reprezentacije Srbije nemih i gluvonemih koji će se ove godine takmičiti na Olimpijadi. Oni su ovu vizu izborili na Evropskom prvenstvu prošle godine osvojivši treće mesto.

Organizator turnira je MRK Loznica a učestvovaće; MRK Ub,MRK Metalac,MRK Konjuh i MRK Loznica.

Početak turnira je u 10:00 a finalna utakmica planirana je za 15:30

 

Оставите одговор