OLIMPIJSKE IGRE: U Brazil srcem za Srbiju

0

Rukometna reprezentacija Srbije gluvonemih priprema se u Kladovu za odlazak u Brazil na Olimpijske igre. Selektor reprezentacije Srbije, Lozničanin Željko Kukić okupio je igrače u Karakašu kod Kladova 16. aprila gde će se pripremati do 28 aprila, a potom otputovati pravo u Brazil.

Selekcija Srbije plasman za Olimpijske igre izborila je kao trećeplasirana ekipa u Evropi. Njih u Brazilu očekuju velika iskušenja. Boriće se sa najačim ekipama iz celog sveta.

Plasman u Brazil od evropskih selekcija obezbedile su još Nemačka ,Turska,Hrvatska i Danska.

-Imamo odlične uslove za pripreme ovde u Karakšu, zahvalio bih se RS Srbije zbog toga sad je na nama da se što bolje pripremimo. Nama je otežana okolnost što se nalazimo u grupi sa domaćinom Brazilom pa nas očekuje veoma težak put ka medalji. Dobro sam upoznat sa evropskim selekcijama, slabije za selekcijama iz Azije i Afrike ali imaću vremena da ih pogledam na licu mesta. Mogu da obećam da će da ostavimo srce za Srbiju u Brazilu – kazao je selektor Srbije Željko Kukić

Poznat kao veliki fajter i patriota, ne sumnjamo da će sve učiniti kako bi osvetlao obraz Srbiji , Loznici i svom MRK Loznica.
Naš portal redovno će izveštavati sa svih mečeva Srbije na Olimpijskim igrama u Brazilu kao i sa linkovima gde možete pratiti uživo utakmice.

 

 

Оставите одговор