LOZNIČANKE GAZE SRBIJOM Pokoreno Prijepolje, Valjevke pale u Lagatoru

0

Kad u sportu ne bi bilo poraza, onda sport ne bi bio zanimljiv !

Posle posta u predhodnom kolu, ŽRK Loznica Grad i ORK Loznica ovog vikenda zabeležile su pobede nad veoma teškim rivalima.

Najpre su rukometašice ORK Loznice savladale u Lagatoru jednog od pretedenata za prvo mesto, uvek kvalitetnu ekipu Metalca iz Valjeva, rezultat 28:24

Sve pohvale zaslužuju devojke trenera Ilića koje su tokom čitavog meča vodile sa po jedan razlike da bi pri kraju utakmice uspele da se odlepe i zasluženo slave sa četri pogodka razlike.

ŽRK Loznica vratila se trijumfalno iz Prijepolja gde je odigrala derbi ovog kola sa domaćom ekipom. Uspele su u jednoj teškoj i zahtevnoj utakmici da pobede rezultatom 36:37 i tako ostanu u trci za prvaka. Odlična igra sa neverovatnom Ninom Nikolić koja je postigla 11 golova a odlično su je ispratile Đurđina Vučetić, i dve Tijane, Kaitović i Spasojević. Ekipa trenera Kukića donela je dva velika boda sa teškog i dalekog gostovanja.

Sjajno igraju devojke oba naša kluba ove sezone. Zasad postižu rezultate koji nisu zabeleženi dugo godinai, lagano i sugurnim koracima pokoravaju Srbiju. Sve ovo nije slučajno, ulaganja u sport su velika toliko da nam zavide mnogo veći gradovi.

 

 

 

Оставите одговор