Lozničani u glas : Kvalitetnija smo ekipa

0

Loznički rukometaši uspeli su da savladaju još jednog od konkurenata za najviši plasman i to na njegovom terenu. Posle pobede nad Mačvom u Bogatiću, na red je došao i valjevski Metalac, koga su lozničani savladali rezultatom 29:28(17:13). Bila je to odlična partija pulena trenera Milana Nedeljkovića koji svi u glas ističu da je Loznica kvalitetnija ekipa od Metalca :

Najbolji pojedinac današnjeg derbi meča u Valjevu bio je Filip Lekić:
“ Odlično smo otvorili utakmicu. Vodili smo sve vreme a na kraju umalo da prokockamo sve. Izgubili smo prednost pre svega zbog neishitrenih faulova zbog kojih smo dobijali isključenja. Pored toga nismo realizovali tri napada i to je moglo skupo da nas košta. Utakmica je bila jako teška sa dosta trčanja. Igrali smo super u odbrani . Mislim da je odlučilo to što smo kvalitetnija ekipa i što smo imali više igrača u rotaciji. Zatvorili smo njihovog levog beka i tu smo završili veći deo posla. Značajna pobeda. Malo slavimo u autobusu na putu ka Loznici ali se već sutra okrećemo sledećem protivniku, drugoj elipi RK Ub koji igramo u našem Lagatoru „.
Aleksandar Jovanović, jedan od iskusnijih igrača u redovima Loznice, smatra da je pobeda u Valjevu realan odnos snaga na terenu a i kvaliteta koji svaka od ekipa poseduju:
“ Sve vreme utakmice bili smo dominantniji rival na terenu. Imali smo dužu klupu za razliku od njih koji su imali manji broj igrača u rotaciji. Kvalitetnija smo ekipa i zasluženo smo pobedili. Cele nedelje smo odlično trenirali, na terenu bili borbeni, disciplinovani i odgovorni. Veoma značajna pobeda kojom smo obavili najveći deo posla na putu osvajanja plasmana u play off.“

Оставите одговор