Igrač sedmice – Filip Lekić : Imamo sve uslove za najviši plasman

0

Rukometaši Loznice su u kolu 04., u Bogatiću savladali ekipu Mačve rezultatom 28:35 (13:17). Veoma važna pobeda lozničana jer je ostvarena na terenu jednog od kandidata za najviši plasman. Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Loznice bio je Filip Lekić, veoma važna karika u igri Loznice.

“ Rukometom sam počeo da se bavim 2009 godine kada sam imao 14 godina. Društvo iz osnovne škole je krenulo da trenira rukomet pa sam i ja pošao sa njima. Nakon pet godina u Loznici, kada sam otišao u Beograd da studiram, nastupao sam za Studentski Grad jednu godinu. 2019-2020 godine igrao sam zajedno sa još šest igrača iz Loznice u Drini iz Zvornika. Zbog poznate situacije sa koronom Liga je prekinuta a nas svih šest zajedno sa trenerom smo se vratili u Loznicu.

Rukomet je moja velika ljubav i bez njega ne mogu. Ušao mi je u krv. U klubu imam mnogo prijatelja. Pored toga, bavljenje rukometom je dobar izduvni ventil za nagomilanu crnu energiju i stres kojem smo svakodnevno svi izloženi.

Ambicije kluba u ovoj sezoni su najveće. Prvo mesto u Ligi a onda ulazak u Super B ligu nakon play off-a u PRLZ . Imamo realne šanse da to ostvarimo. Kvalitetna smo ekipa, dobro treniramo. imamo sve potrebne uslove (oprema, lopte..). Svi igrači su iz Loznice, dobro se poznajemo, dobra je hemija u ekipi.

Privatno, uživam svakog trenutka u vremenu koji provodim sa porodicom, ženom i sinom od deset meseci. Nemam baš puno slobodnog vremena ali volim da se druzim i provedem deo slobodnog vremena sa prijateljima.

Svim klincima i klincezama toplo preporučujem da se bave bilo kojim sportom. Baveći se sportom možete naučiti mnogo toga što će vam koristiti u životu.

Rukomet je pravi muški sport. Srbi vole rukomet ali situacija u ovom sportu nije baš ružičasta. Rukomet nije dovoljno prisutan u medijima, pogotovo klupski rukomet. Nadam se da će se situacija u rukometu uskoro popraviti „.

Оставите одговор