Vulić nije uspeo sačuvati Loznicu, spektakularno veče u Lagatoru (video)

0

Koliko je potrebno našem gradu ovakav spektakl pokazao je prvi dan Lige šampiona u dvorani Lagator gde se okupilo preko 2000 gledalaca.

Odigrana su 2 meča gde su favoriti očekivano pobedili. Barcelona koja je stigla bez 3 svoja najbolja igrača, koje su zamenili futsaleri iz B tima Barcelone, lagano su rezultatom 6:0 dobili ekipu Luxol sa Malte. Mečom je dominirao fantastični Alex ali i futsaler koji je prošle godine nastupao za Sporting Eric i dobro ga se sećaju lozničani.

U drugoj utakmici sastali su se Loznica i Anderleht, koju je ekipa iz Belgije dobila sa 2:1.

Prvo poluvreme gledali smo Loznicu kao nikada do sad. To je igra koja treba da krasi Loznicu. Goropadna, napadačka, atraktivna bez i malo respekta prema protivniku. Igrala je svoju igru da pobedi uz sve to dolaze neverovatne odbrane golmana Jakova Vulića, koji je dizao na noge punu dvoranu. Takva igra nagrađena je golom Baručije iz sjajnog solo prodora i šuta . Na poluvreme se otišlo sa prednošću od jednog gola razlike.

Šta je u pauzi savetovao Božović igračima nije nam jasno ali na drugo poluvreme kao da je izašla druga Loznica. Snovi da se može srušiti jedan favorit pali su u vodu. Ni odlični Vulić nije uspeo sačuvati prednost. Dva gola iz njegovih leđa su donela konačan rezultat od 2:1.

Sad, možemo žaliti za propuštenom prilikom da se dođe do bar jednog boda ali samo da ne zažalimo protiv bitne utakmice koja sledi protiv Luxol. Igrači Loznice istrošili su mnogo dok su futsaleri sa Malte opušteno izgubili od Barcelone uz to još imaju 3 sata više odmora.

Podsećamo da od ova 4 tima dalje prolaze 3 . Ekipe koje prođu u dalje takmičenje očekuje još 6 mečeva Lige šampiona. Od velikog značaja je da Loznica bude bar 3 i prođe dalje.

Najbitnija utakmica na turniru igra se večeras od 20:30 Loznica bi pobedom nad ekipom Luxol 99% bila među 16 najboljih u Evropi.

U prvom meču od 17:30 očekuje nas futsal poslastica Barcelona -Anderleht.

Оставите одговор