Ruska Crna Pantera protiv Amerikanke, CEO SVET na nogama zbog rata u Ukrajini

0

Noć 13. marta veliki okršaj ruske i američke borkinje u organizaciji „Belator“

Jedini sport u kojem ruski sportisti nisu doživeli poniženje poslednjih nedelja i u kojem nisu pod sankcijama jeste MMA. Većina moćnih federacija nije sledila političke odluke svojih zemalja, svesni da najbolji borci dolaze upravo iz Rusije, a oni garantuju ogromnu zaradu.
Takav je slučaj i sa Dijanom Avsaragovom, poznatom Panterom, koja će 13. marta u ring ući sa Amerikankom Kirom Batarom. To je meč o kojem se priča i piše mesecima, sudar najbolje ruske i američke fajterke, i to sve u jeku krize uzrokovane sukobom Rusije i Ukrajine. Meč će biti održan u noći između 12. i 13. marta u „The Famili Areni“ u Sent Luisu, u Americi, na turniru Belator 276.
Dijana Avsaragova, rođena u Osetiji koja unazad nekoliko godina živi u Groznom u Čečeniji, prema kladionicama je apsolutni favorit, u odnosu na Amerikanku. Čak 82 odsto bukmejkera veruje u Ruskinju, koja je odradila samo četiri MMA borbe na profesionalnom nivou i naravno upisala četiri pobede.
Dijana ima samo 23 godine, a već je u nizu od dve pobede u „Belatoru“ i deveta je na rang listi lige. Sa druge strane, Kira Batara debituje u „Belatoru“, daleko je iskusnija od Ruskinje, ima 12 borbi, od toga osam pobeda i četiri poraza.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diana Avsaragova (@pantera_57_)

Оставите одговор